Hallonmarmelad med mörk choklad
Jag och marmelad har inte alltid fungerat så bra ihop.
Marmelad för mig är smaken av socker och konserverningsmedel.
Efer att ha smakat detta ihopkok har jag helt ändrat uppfattning.
Nu är det mummsfilebabba!
Mörk choklad föresten!?
Ja det ÄR gott!
Använd lika mycket bär som syltsocker ( jag hade lite mindre socker)
Efter det har fått koka ihop i några minuter låter du
marmeladen svalna och bryt ner bitar av mörk choklad.
Servera på ett grovt bröd med ost eller på något gott kex.
Klart!
Adjö.
Kommentarer
Postat av: Anna-Malin
mums!
det låter verkligen gott.
måste provas en dag!
lampan har jag klickat
hem från www.kungkarusell.se.
ha det gott!
Postat av: Jenni
det lät jättegott, måste testas
Postat av: Catrin Garderobstankar
Tack så mycket! Och oj vad spännande det låter med choklad i marmeladen. Det måste testas!
Trackback