Frusen jordgubbscheescake
Denna efterätt bjöd jag på till midsommar.
Den gick åt som smör i solsken, så den verkade falla de flesta i smaken!
Lätt att göra och lätt att älska.

Ca 10 portioner
3 dl vispgrädde
200 gram philadelfiaost
3 äggulor
2 dl strösocker
1tsk vaniljsocker
0,5 krm salt
1 dl jordgubbspure ( mixade jordbubbar)
Ca 10 digestivekex
Gör så här:
1. Vispa grädden. Vispa ihop färskost, äggulor, salt och socker i en separat bunke.
2. Vänd ner den vispade grädden och jordgubbspuren i ostmassan. Hacka kakorna grovt.
3. Varva smeten med kaksmulorna i en rostfri form.
4. Ställ in i frysen ca 4-5 tim och servera med färka jordgubbar!
Lycka till!
Adjö.
Den gick åt som smör i solsken, så den verkade falla de flesta i smaken!
Lätt att göra och lätt att älska.

Ca 10 portioner
3 dl vispgrädde
200 gram philadelfiaost
3 äggulor
2 dl strösocker
1tsk vaniljsocker
0,5 krm salt
1 dl jordgubbspure ( mixade jordbubbar)
Ca 10 digestivekex
Gör så här:
1. Vispa grädden. Vispa ihop färskost, äggulor, salt och socker i en separat bunke.
2. Vänd ner den vispade grädden och jordgubbspuren i ostmassan. Hacka kakorna grovt.
3. Varva smeten med kaksmulorna i en rostfri form.
4. Ställ in i frysen ca 4-5 tim och servera med färka jordgubbar!
Lycka till!
Adjö.
Kommentarer
Postat av: Elvira
Skär upp den i lagom stora bitar så alla får smaka ;)
Postat av: Jenni
Den lät ju riktigt mumsig
Trackback