Frusen jordgubbscheescake

Denna efterätt bjöd jag på till midsommar.
Den gick åt som smör i solsken, så den verkade falla de flesta i smaken!
Lätt att göra och lätt att älska.




Ca 10 portioner

3 dl vispgrädde
200 gram philadelfiaost
3 äggulor
2 dl strösocker
1tsk vaniljsocker
0,5 krm salt
1 dl jordgubbspure ( mixade jordbubbar)
Ca 10 digestivekex

Gör så här:

1. Vispa grädden. Vispa ihop färskost, äggulor, salt och socker i en separat bunke.
2. Vänd ner den vispade grädden och jordgubbspuren i ostmassan. Hacka kakorna grovt.
3. Varva smeten med kaksmulorna i en rostfri form.
4. Ställ in i frysen ca 4-5 tim och servera med färka jordgubbar!



Lycka till!



Adjö.



Kommentarer
Postat av: Elvira

Skär upp den i lagom stora bitar så alla får smaka ;)

2010-07-07 @ 17:07:47
URL: http://tinytiger.blogg.se/
Postat av: Jenni

Den lät ju riktigt mumsig

2010-07-09 @ 09:34:28
URL: http://flumrutan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0