Tips för kanelbulleälskare!

Läste i en tidning i dag att man inte ska smälta smöret när man gör kanelbullar.
Man ska istället använda sig av rumstempererat smör,
 eftersom det gör att degen inte blir lika kompakt!
Smält smör= mycket mjöl = kompakta bullar!



Adjö så länge!


Kommentarer
Postat av: vickan

smart! det stämmer nog... men hur gör man med jästen då?

Härligt med mycket idéer, jag har också hur många som helst... Pysslar så mycket att jag lovade Erik att inte pyssla eller blogga alls ikväll (nu är han ute med hunden hehe) jag har inte tid med honom när jag har för mycket idéer! :)

Ja synd att jag inte ska sälja grejer! Hade hade nog gjort kryddat salt, badolja i fina flaskor... oooohh, vad kul :)

2009-11-04 @ 20:01:16
URL: http://wedinarn.blogg.se/
Postat av: Vero

Önskar jag tyckte om att baka... Men det verkar som min snart 14-åriga dotter har en fallenhet för det. Man kan ju hoppas så får man lite nybakt då och då. =)



Hittade hit via Bloggtoppen. =) Trevlig blogg!

2009-11-04 @ 20:44:15
URL: http://pysselgrottan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0