Skuttande små ufon

Nu puttrar maten för fullt i ugnen, ett möte är inplanerat med banken i dag klockan 18.00 och sedan får man tid för att bara umgås. Måste säga att det känns konsigt att du kommer hem på en tisdag. Inte fy skam må jag säga.

Idag har minsann varit en kaotisk dag. Ett barn kippade efter andan, visade sig vara lunginflamation i ena lugan. Läskigt.
Full fart till farbror doktorn.
Busiga och olydiga barn var det idag på dagis. Att vattenpölar ska vara så roliga. Speciellt om man blöter ner sig riktigt ordentligt!

Funderning/ klagomål efter vad som hände i går kom även upp under dagen.
Ett barn stod ute på vägen, jag hade ryggen mot medan jag pratade med en förälder, så jag såg inte. Barnets förälder kom för att hämta och fick se sitt barn lekande på vägen. Fy!
Skämdes som en hund när de kom i morse och funderade varför grinarna är borta och att säkerheten måste skärpas!
Förklarade så gott det gick och sa att vi skulle framföra klagomålen till intresseföreningen. Ändå bra med en reaktion så någonting händer. Säkerheten framför allt!

På eftermiddagen frös marken till och det blev väldigt halkigt. Bestämde att det var bäst att ta på hjälmarna. Orkar verkligen inte med fler olyckor, eller hemskheter! De var söta i alla fall. Som små röda ufon som skuttade omkring i snödrivorna.

Pjuh!

I morgon eftermiddag blir det att kika på lägenhet i UMEÅ!
Hoppas på det värsta och då kanske det visar sig vara den bästa :)

Adjö och tjing pling!

Kommentarer
Postat av: Julia

Ja, de är alltid lika roligt att fara dit!

Man hittar alltid något man gillar :)

2009-03-19 @ 16:22:59
URL: http://jeia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0