Första arbetsdagen

INGA BARN och 4 fröknar! konstig dag, men vi fick en massa annat gjort. Skruvade ihop en soffa ( eller förskökte), måste säga att Jysk inte har den allra bästa passformen! satte ihop en kontorsstol, stökade undan julen, hade ett litet möte om vad som komma skall under våren osv. Ganska bra start på första arbetsdagen för detta år.

Idag är man även ledig, eftersom det är trettondagen och vi har då stängt. Imorgon drar det igång igen, nästan som man längtar :) Är rätt skoj att arbeta på en förskola. Man får känna att man behövs och att man får lära ut sådant som nästan är självklart för en själv. Det gäller att komma ner på deras nivå och förstå och se på saker ur barnets perspektiv, vilket kan vara svårt ibland, men lite krav ska man ändå våga ställa. Ja, som sagt i morgon börjar jobbet igen :)

Idag därimot hade jag och Emma tänkt att röra på julmatens dystra baksida, men hon är inte lätt att få tag idag, så det får bli en dag på stan med mamma i stället :) Såg att dom hade rea på jysk, vilket inte är helt fel. Ifs har dom ofta rea där, men mest på sådant som man inte behöver. Ska iaf dit och titta på saker till garderoben. Skofack och hängade klädfack, vilket behövs ( garderoben börjar bli för liten) hehe!

Nej nu ska jag ut!

Hej svejs :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0