Brr...

Har precis beställt en katalog från umeå universitet, bara för att få en bättre bild av vad som erbjuds där. Får se hur det blir till hösten. Ska söka på lite allt möjligt, sedan får man se vad som händer. Vill bara att livet ska lösa sig av sig själv. Vill inte plugga, men det är man så illa tvungen att bli "attrkativ" på arbetsmarknaden, även om en nyutbildad inte har det så lätt heller. Man måste nog ha lite av båda, en god balans mellan kunskap och erfarenhet så att säga.
Själv är jag inritkad på utveckling, pedagogik, ledarskap och inlärning. Lutar mot förskollärarutbilningen, men samtidigt kanske det blir en kurs först..

I kväll kommer Emma förbi en sväng, trots kylan. Brr! Måste bli varmare snart, känns som dagarna blir så långa när man är inne nästan hela tiden. Okej, lite är vi ute med barnen på dagarna, men det är det lilla. Måste klä de små med så mycket kläder så de nästan ser ut som små sumobrottare allihopa!Trots lager på lager blir de ändå kalla, eftersom de har svårt att röra på sig och på så sätt få upp värmen. Nä, kom värme kom ljuva värme.

Adjö!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0