Ge anslagstavlan ett lyft

De flesta har en gammal anslagstavla i kork hemma. Antingen så använder man den som den är eller så ligger den och skräpar på vinden.
 Om inte finns det massor att fynda på loppis för några kronor.

Jag tycker att det är roligt att ta vara på gamla saker som går att förändra till det bättre. Jag älskar att strosa omkring på loppisar och se om det finns något av användning. Men för den delen inte komma dragandes hem med en massa skrot. ( Okej, det har hänt ibland )

Hur som helst. Om man vill piffa upp den gamla anslagstavlan är det lättast att måla ramen i valfri färg och sedan limma på en passande tapet eller presentpapper. Ett papper i grövre material är att föredra. Sedan är det bara att stolt hänga upp den nya anslagstavlan och hänga dit något passande.

Jag lovar att om man väljer en snygg tapet/papper så kommer denna anslagstavla inte att vilja täckas med en massa onödiga lappar.Ha en bra dag!

Adjö.


Kommentarer
Postat av: hazel

hej camilla! :D jo det var mysigt där faktiskt. ja just de ja, du är ju allergisk mot nötter. men tänk såhär, du kan inte stoppa i dig lika mkt onödiga kalorier som vi andra. kanske bra att vara allergisk mot vissa saker ;) haha.hur är det med dig?? kommer du till lse ngt i sommar??

kram

2010-06-16 @ 17:30:14
URL: http://hastrom.blogg.se/
Postat av: Jenni

Jättefint, vilken bra idé.

2010-06-20 @ 21:35:51
URL: http://flumrutan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0