Ett litet tips


Alla har säkert någon gång råkat ut för att gylfen på jeansen åker ner?
Pinsamt och väldigt irriterande.
Ett tips som jag fick lära mig i helgen var att spraya hårspray på dragkedjan så håller den sig uppe!
Så nu kan man ha sina gamla favortijeans utan att behöva oroa sig för att gylfen ska åka ner.


Adjö.Kommentarer
Postat av: Vickan

hejsan! Jag har tyvärr inte ont om pengar så jag har int råd att gå ut och äta :(

Jag är bjuden hem till några kompisar i umeå idag så jag tänkte fara dit iallafall, men vi kanske kan göra något tillsammans? :) Jag är hemma idag, är sjukskriven.. Jag har fått så mycket stressymptom och var in på neurologen i onsdags för att jag tappade känseln på delar av ansiktet och såg suddigt :( Men det var visst stress. så jag skulle åka hem och göra sånt som är kul och avkopplande hehe..

2010-04-16 @ 11:52:45
URL: http://wedinarn.blogg.se/
Postat av: Catrin

Haha hårspray - det ska jag prova. Ett annat tips är att fästa en "nyckelingsring" i själva flärpen och trä den kring knappen - happ! Så stannar dragkedja uppe.

2010-04-19 @ 22:19:31
URL: http://garderobstankar.blogspot.com/
Postat av: Mariélle

Kändes surt när han åkte i morse, men det går bättre och bättre hur tokigt det än låter. Jag tror vi har blivit bättre på att utnyttja tiden till fullo när han väl är hemma, så det känns positivt :) Allt är inte bara jämmer och elände.Nästa gång han kommer är till valborg. Är ni i Lycksele då? Vi funderar på att vara i vår stuga, grilla, dricka några cider och umgås på valborgsmässoafton. Inget är spikat ännu men om ni vill får ni jättegärna vara med!

2010-04-20 @ 14:17:40
URL: http://mariellenorback.blogg.se/
Postat av: Vickan

tjabba! Jo jag vet att dom har på rusta men de är jättefula och ser riktigt billiga ut.. Jag har sett dom någon gång men dom va inte riktigt det jag tänkt mig! Grannen hade grejer och jag har redan pekat ut vad jag ska ha... >=) hehe...

2010-04-22 @ 20:26:14
URL: http://wedinarn.blogg.se/
Postat av: hazel

Hej camilla! :D såg vad du skrev om skolan nu. jag ska inte söka än på ett tag :P jag har ju jobb tills nästa år. så jag får se när jag känner mig redo för det :)Tack för tipset! jag ska prova det :)Jag skriver det på bloggen när det är bestämt och bokat ;P

2010-04-23 @ 07:59:46
URL: http://hastrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0